KWALITEITSVOLLE FOODBOXEN

VOORBEREIDING VERZORGD DOOR ONZE CHEFS

U VERZORGT DE AFWERKING 

CULINAIR GENOT BIJ U THUIS

LOKAAL GEPRODUCEERD

maakt deel uit van Footstep vzw

 

Ons concept

Wij bieden u diverse gerechten aan. Wij kiezen voor kwaliteit op uw bord thuis.
Om dit te kunnen garanderen doen we beroep op de keukenprins(es) in u zodat alles vers en knapperig op tafel komt. Geen nood, onze chefs deden al een groot deel van de voorbereiding.  Elk gerecht is samengesteld met aandacht voor gezonde voeding en de porties zijn ruim.  

Een box vol inspiratie gecreëerd door onze chefs.

Weg met de stress van ‘Wat eten we vandaag?’

Voorbereiding door ervaren chefs in onze keuken te Brugge .

Gegarandeerd succes : de chefs nemen de delicaatste taken voor hun rekening.

 

Boodschappen en voorbereiding doen wij voor u.

De groenten zijn gesneden, de saus is quasi klaar.

Dankzij het stappenplan tovert u een topgerecht in een mum van tijd op tafel.
 

Originele recepten op basis van verse ingrediënten, knapperige groenten,

met keuze tussen vis, vlees of vegetarisch.

Een ontdekking van vergeten of onbekende producten en verrassende combinaties.

100%

Praktisch

  • U bestelt en betaalt via onze website (Bancontact)

  • Wij leveren in Brugge en omgeving (5 euro/bestelling) of u haalt bij ons af.

  • Onze vaste lever -en afhaaldagen zijn dinsdag en vrijdag. 

  • Bestellen kan tot :
    zondagavond voor 24u, voor levering/afhalen op dinsdag 
    woensdagavond voor 24u, voor levering/afhalen op vrijdag

  • Afhalen:
    Op dinsdag en vrijdag van 14:00u-18:00u

  • Leveringen:
    Op dinsdag en vrijdag vanaf 17:00u

Ons aanbod

 

Levering en afhalen op dinsdag en vrijdag 

In Hemelvaartweekend levering op woensdag 20 mei en vrijdag 22 mei. (niet op 19 mei)

Vlees

Kalkoen loempia met gebakken rijst en currysaus

10 euro

Voorbereiding: 20 min.

Gebakken varkensoester met een lente stoemp en graanmosterdsaus

10 euro

Voorbereiding: 20 min.

Bagel rundsburger met Mexican potatoes

10 euro

Voorbereiding: 20 min.

Balletjes in tomatensaus met puree

9 euro

Enkel opwarmen.

Risotto  met groene asperges, snijbonen, kruiden olie en varkenshaas

14,50 euro

Voorbereiding: 20 min.

Op lage temperatuur gegaard kalf met oesterzwammen, witloof, schorseneren en zoete aardappel

14,50 euro

Voorbereiding: 20 min.

Vis

Vis loempia met gebakken rijst en currysaus

10 euro

Voorbereiding: 20 min.

Gebakken Noordzee vis met een lente stoemp en graanmosterdsaus 

10 euro

Voorbereiding: 20 min.

Bagel visburger met Mexican potatoes

10 euro

Voorbereiding: 20 min.

Risotto  met groene asperges, snijbonen, kruidenolie en makreel

14,50 euro

Voorbereiding: 20 min.

Oven gebakken baars met oesterzwammen, witloof, schorseneren en zoete aardappel

14,50 euro

Voorbereiding: 20 min.

Vegetarisch

Couscous met tofu-brochette

10 euro

Voorbereiding: 20 min.

Vegetarische groentencurry

10 euro

Enkel opwarmen.

 
 
 
 

Ons verhaal

Onze eerste horeca-activiteiten starten in 1997 vanuit Loca Labora vzw, pionier in sociale tewerkstelling.

Elf jaar voordien, in 1986,  start Loca Labora met de Kruiderie in Beernem: een biogroenteboederij voor mensen die op de arbeidsmarkt niet aan de bak komen. De Kruiderie is ondertussen uitgegroeid tot  één van de meest interessante kruidenkwekerijen van België met mooie eigen producten. Zie www.dekruiderie.be.

1997    Loca Labora start vanuit de Kruiderie met catering en in 2000 openen ze                het feest –en seminariecentrum met hotel en restaurant genaamd

            ’t Roodhof, landelijk gelegen in Oostkamp.

2008  Loca labora start met de uitbating van de cafetaria van de Kinderboerderij              in Torhout.

2011    Loca Labora fusioneert met de toenmalige beschutte werkplaats Arcotec.

2014   Arcotec start met de uitbating van de cafetaria in de Kinderboerderij van                  Brugge ‘De Zeven Torentjes’.

2016   De naam ‘Footstep’ wordt boven de doopvont gehouden en de namen                      Loca Labora en Arcotec worden officieel opgeheven.

2019   Footstep start de uitbating van ‘De Grote Wateringe’ in Damme. Een                        prachtige locatie voor feestelijke bijeenkomsten en seminaries met een                      hotel midden in de natuur.

Om te vermijden dat de werknemers nog langer werkloos zijn door de sluiting van de Horeca omwille van Corona, lanceert Footstep Chef Out of the Box.

 “We willen niet afwachten tot de Horeca weer opengaat, maar initiatief nemen om onze mensen weer aan het werk te zetten. Werk biedt niet alleen een inkomen, maar ook structuur en sociaal contact en dat hebben onze mensen meer dan wie ook nodig,” zegt Veerle Breemeersch, adjunct-directeur Organisatie. 
 

 

50 mensen maken ondertussen deel uit van het Footstep Horecateam. Ze zijn actief in De Grote Wateringe en de Kinderboerderijen van Brugge en Torhout en voorzien daarnaast ook catering met of zonder bediening.
In 2020 start de Horeca binnen Footstep een nieuw hoofdstuk met Pand 9 en de uitbouw van Footstep Catering.

Naast Horeca biedt Footstep ook nog heel wat andere producten en diensten aan, gaande van metaalproductie, poetsen, groenonderhoud en schilderwerken over het pellen van garnalen tot het verpakken van voeding en het afvullen van vloeistoffen. Zie www.footstep.be

 

Locatie & contact

DREEF TER PANNE 9 - 8000 BRUGGE


AFHALEN : DINSDAG EN VRIJDAG 14:00 u – 18:00 u

LEVERINGEN : DINSDAG EN VRIJDAG 17:00 u - 21:00 u

  • Facebook

© 2020 door Chef Out of the Box

Testimonial Sofie Drubbel